Top 5 Familiereizen

de-top-5-familiereizen

Sawadee Puur Reizen staat bekend om haar prachtige reizen naar de mooiste gebieden van een land. Sawadee staat garant voor een actieve en avontuurlijke vakantie! Ik ben zelf een groot fan van Sawadee. Ik kan helemaal wegdromen op de website of in de brochure van deze fantastische reisorganisatie. Zowel de bestemmingen, als het programma van de rondreizen trekken mij enorm aan.

Met de familie op vakantie met kinderen

Sawadee biedt ook vakanties aan die uitermate geschikt zijn voor de hele familie. Nog steeds actief en avontuurlijk, maar het programma is dermate aangepast dat het tempo lager ligt en er rekening gehouden wordt met wat kinderen leuk vinden.

De top 5 Familiereizen

Onlangs heeft Sawadee de Top 5 Familiereizen bekend gemaakt. Reizen die speciaal in de zomervakantie plaatsvinden en voor het hele gezin leuk zijn! De top vijf:

 1. Java & Bali
  Bij deze reis mag je denken aan vulkanen, rijstvelden en strand!
  22 dagen vanaf € 1.998,- per persoon.
 2. Costa Rica
  Veel wilde dieren zien, maar ook paardrijden, mountainbiken en strand!
  21 dagen vanaf € 2.248,- per persoon.
 3. Tanzania
  Op avontuur in de pure Afrikaanse wildernis! Adembenemend voor het hele gezin!
  19 dagen vanaf 2.898,- per persoon.
 4. Turkije
  Istanbul, het paard van Troje, snorkelen en Romeinse ruïnes.
  15 dagen vanaf € 1.298,- per persoon.
 5. Vietnam
  Rijden, wandelen en varen in zowel ongerepte natuur als door de mooie steden.
  23 dagen vanaf € 2.248,- per persoon.

Bekijk het familie aanbod van Sawadee Puur Reizen

Ik ben een reislustig persoon. Ik heb het prima naar mijn zin in een hotel of een resort, maar na een paar dagen wordt ik onrustig en wil ik er op uit. Ik wil actief zijn, cultuur zien en het land leren kennen. Dat is dan ook de reden waarom we de tegenwoordig ook rondreizen maken met onze kinderen, die het zelf overigens ook fantastisch vinden. En zolang er bij een rondreis rekening wordt gehouden met de kinderen en er ook ruimte is voor zwemmen, spelen en plezier, dan heeft iedereen een fantastische vakantie die je echt nooit meer vergeet! De top 5 familiereizen is voor mij heel inspirerend en heb gelijk zin om te boeken! Ik wil graag naar Costa Rica!

 

top 5 familiereizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *