Wat zijn de meest populaire vakantiebestemmingen?

populaire vakantiebestemmingen

Wat zijn de meest populaire vakantiebestemmingen?

Wat zijn de meest populaire vakantiebestemmingen? Heb je inspiratie nodig voor je vakantie? Bekijk ga dan naar de vakantie top 10 en bekijk wat de meest populaire vakantiebestemmingen van de Nederlanders zijn! Dit handige top 10 lijstje is handig als je een vakantie wilt plannen, maar je weet nog niet waar naar toe! Frankrijk, Duitsland en Spanje staan op de eerste drie plekken in deze top 10!

Huwelijksreizen

Er is ook een top 10 huwelijksreizen! En daar staan de Malediven op nummer 1! En Bali staat op nummer twee. Maar ook Zuid-Afrika en Kenia komen in deze lijst met meest populaire huwelijksreizen voor! Waar wil jij het liefst naar toe of waar ben jij geweest? Wat dacht je van Jamaica of van Bonaire?

Jongerenvakanties

In de top 10 jongerenvakanties staan de 10 meest populaire bestemmingen voor jongeren! Chersonnissos, Lloret de mar, Sunny Beach en Salou, je vindt ze allemaal terug in deze lijst. En je ziet ook bij welke reisorganisaties je deze jongerenvakanties direct kan boeken! Handig! Dit zijn trouwens vaak reisorganisaties die gesocialiseerd zijn in jongerenreizen. Feesten en aansluiting vinden is dus gegarandeerd!

Rondreizen

Persoonlijk vind ik dit de meest aantrekkelijkste lijst: De top 10 rondreizen! Bij een rondreis doe je enorm veel indrukken op in een korte tijd. Geen dag is hetzelfde en je ziet alle hoogtepunten van het land of het gebied waar je de rondreis maakt! In in deze top 10 staan dan ook de meest populaire en mooie rondreizen die je maar kunt verzinnen.

Stedentrips

Wil je alleen een weekendje weg, maar je weet nog niet waar je naar toe wilt? Bekijk dan de top 10 stedentrips. Ben jij al naar al deze wereldsteden geweest? Vast niet! Mijn persoonlijke favoriet is New York. Maar ook een stedentrip naar Rome of Parijs vond ik fantastisch. Laat je inspireren door deze lijst met de meest populaire stedentrips!

Wereldbestemmingen

Ben je benieuwd wat de meest populaire bestemmingen zijn wereldwijd? Wat zijn de meest populaire bestemmingen van alle mensen op de wereld? Bekijk de top 10 wereldbestemmingen! Verrassend is dat Istanbul op de 1e plaats staat en dat New York niet meer in het lijstje voorkomt! Maar ook Marrakech, Hanoi en Siem Reap komen voor in deze indrukwekkende lijst met wereldbestemmingen. Deze lijst is leuk voor inspiratie of gewoon om lekker te fantaseren en weg te dromen.

 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *